İSTANBUL / ÇATALCA - Şehit İlhan Sonkaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Şehit İlhan Sonkaya

Haz

"Eğitim ortamları ve fiziki imkanlar alanı" etkinliği kapsamında okul bahçemizde yeni fidanlar toprakla buluşturulmuştur. Fidanların dikimi öğrenci, öğretmen ve orman genel müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilmiştir. Ayrıca okul alanı da temizlenerek yaşamaya ve öğrenmeye daha uygun hale getirilmiştir.

Haz

Okul kütüphanemiz  ders saati bitiminden 17.00'ye kadar da açık tutularak öğrencilerimizin, özellikle sınava hazırlanan öğrencilerimiz ve pansiyonda kalan öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur. İnternet kullanımının aktif edilmesiyle birlikte öğrencilerimiz gerekli araştırmaları yapma imkanı bulmuşlardır.

Haz

Eski mezun öğrencilerimiz ve yeni mezun öğrencilerimiz mezuniyet törenimizde bir araya geldiler. Yolunuz, bahtınız açık; bşarılarınız daim olsun sevgili öğrenciler!

May

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Mustafa Kutlu İlçe Paneli'nde okulumuz öğrencilerinden Esma Hüsna Arıca panel başkanı olarak yer aldı, Sümeyye Kazancı ise "Mustafa Kutlu Kitaplarında Sevgi Anlayışı" temalı konuşmasıyla yer alarak okulumuzu temsil etti. Öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Murat KOÇAK'a teşekkür ederiz.

"Elif okuduk ötürü

Pazar eyledik götürü,.

Yaratılmışı hoş gördük

Yaratan'dan ötürü." Yunus EMRE'nin dizelerinden hareketle Yunus Emre gibi sevgiyi önceleyen Mustafa Kutlu'nun eserlerinde "sevgi anlayışı" teması gibi birçok konunun yer aldığı okul panelimizi gerçekleştirdik.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirmiş olduğu Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasına katılan  öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Yazar-okur buluşmaları etkinliğimiz için öğrencilerimiz Yazar Fatih DUMAN ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdiler.

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Çatalca Kaymakamımız Sayın Erdoğan Turan ERMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun ÖZYOLCU ve aileleri; öğretmenlerimiz ve okulumuz pansiyon öğrencileri ile okulumuzun geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Mrt

"Alnımız secdede bulsun bizi her lahza ezan

Ve hazin ömrümüzün her günü olsun Ramazan’

Okulumuzda mübarek Ramazan ayı, öğrencilerimizin ramazan davulu eşliğinde ramazan manileri okuması ile karşılandı. Öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz camiye giderek ilk Teravih namazını kıldılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Etkinlikleri kapsamında kütüphanemizde Çanakkale Savaşlarını konu alan kitaplardan köşe oluşturuldu. Türkçe öğretmeni Leyla Coşkun tarafından konu ile ilgili  öğrencilerimizin farkındalığını ve duyarlılığını artırmaya yönelik  kitap tanıtım çalışmaları yapıldı.

Ock

ÇATALCA KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN OKULUMUZA HEDİYE EDİLEN KİTAPLAR SAYIN KAYMAKAMIMIZ ERDOĞAN TURAN ERMİŞ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN TAYFUN ÖZYOLCU TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITILTI.

Ock

OKULLAR YEŞİLLENİYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SİBER GÜVENLİK VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ VERİLDİ.

Ock

10.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ALAN SEÇİMİ KONULU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI.

12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK DYK SÜREÇ İZLEME SINAVI PLANLAMASI YAPTIK

Ock

12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK YARIYIL KAMPIMIZI PLANLADIK.

ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK YAPILAN "İKİ İNSAN " VE "AKRAN ZORBALIĞI" ÇALIŞMAMIZ

Ara

TÜM ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE  TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE AKRAN ZORBALIĞI REHBERLİK SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Ara

OKULUMUZ 8/A VE 8/B SINIFLARI ARASINDA YAPILAN MÜNANZARA ÇALIŞMAMIZ.

ARİF NİHAT ASYA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE DOĞA VE FEN OKULU ZİYARETİMİZ

AREL ÜNİVERSİTESİ GEZİMİZ

Ara

AREL ÜNİVERSİTESİ UZMAN REHBER TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE KARİYER VE MESLEK SEÇİMİ SEMİNERİ VERİLDİ.

07/12/2022 TARİHLİ TÜYAP KİTAP FUARI GEZİMİZ

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ

VELİLERİMİZE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ADLI SEMİNERİMİZ

3 ARALIK FARKINDALIK EĞİTİMİ ÇALIŞMAMIZ

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMAMIZ

ORTAOKUL VE LİSE SATRANÇ TURNUVAMIZ

ORTAOKUL VE LİSE MASATENİSİ TURNUVAMIZ

Kas

GENÇ NİDA KAPSAMINDA ORTAOKUL VE LİSE DÜZEYİNDE KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

KUR'ANI-KERİM OKUMA YARIŞMAMIZ

ÇÖK KAPAN TUTUN DEPREM TATBİKATIMIZ

ANITKABİR GEZİMİZ.

ANAOKULU AÇILIŞIMIZ.

Ekm

OKULUMUZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YAPILAN VERİMLİ DERS ÇALIŞMA KONULU REHBERLİK ÇALIŞMASI

Ekm

İMAM HATİP OKULLARININ YENİDEN AÇILIŞININ 71.YILI KUTLAMA PROGRAMI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA KUTLANDI.

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ-EV ZİYARETİMİZ

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YANGIN TATBİKATI

Ekm

13 EKİM AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ ÖĞRECİLERİMİZİ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz tarafından program hazırlandı.